Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@13:17:28 GMT

موزیسین‌هایی که تسلیم کرونا شدند (+عکس)

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۸۲۰۳۶

موزیسین‌هایی که تسلیم کرونا شدند (+عکس)

افراد زیادی در تمام حوزه‌ها در سراسر دنیا با این ویروس مزاحم دست و پنجه نرم می‌کنند و کم نبودند کسانی‌که پس از چندین روز مبارزه با این ویروس، در نهایت تسلیم آن شدند و جان باختند. صنعت موسیقی هم هنرمندان زیادی را به‌واسطه کووید ۱۹ از دست داد.

به گزارش ایلنا، افراد زیادی در تمام حوزه‌ها در سراسر دنیا با این ویروس مزاحم دست و پنجه نرم می‌کنند و کم نبودند کسانی‌که پس از چندین روز مبارزه با این ویروس، در نهایت تسلیم آن شدند و جان باختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صنعت موسیقی هم هنرمندان زیادی را به‌واسطه کووید ۱۹ از دست داد. نگاهی خواهیم داشت به چند تن از موزیسین‌های مشهور دنیا که جانشان را تسلیم ویروس کرونا کردند.

۱. john prine - جان پراین

افسانه‌ی موسیقی و ترانه‌سرای مشهورآمریکایی، جان پراین، ۷ آوریل به سبب ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داد.

این هنرمند که دوبار موفق به کسب جایزه‌ی گرمی شده بود، در هنگام مرگ ۷۳ سال داشت. خانواده‌ی پراین ۲۹ مارس از ابتلای این هنرمند به ویروس کرونا خبر دادند و در پستی در فضای مجازی به هواداران این هنرمند اطلاع دادند که جان پراین چندین روز است در بیمارستان به سر می‌برد و وضعیت حساسی دارد. همسر او، فیونا، دوم آوریل خبری مبنی بر اینکه او به شدت بیمار است، ولی امید خود را از دست نمی‌دهد منتشر کرد.

۲. Adam Schlesinger - آدام شلسینگر

آدام شلسینگر آهنگساز برنده جوایز امی و گرمی در ۵۲ سالگی بر اثر عوارض بیماری کووید۱۹ در بیمارستانی در نیویورک جان باخت. شلسینگر آهنگسازی مستعد بود که بار‌ها برای دریافت جوایز مختلف از جمله اسکار و گلدن‌گلوب کاندید شده بود. او برای موسیقی متن فیلم «آن کاری که می‌کنی!» به کارگردانی تام هنکس نیز نامزد دریافت جایزه اسکار بود.

۳. Eddy Davis - ادی دیویس

نوازنده‌ی مشهور، ادی دیویس، که خودش را نوازنده سیار منهتن می‌نامید، ۷ آوریل در حالی که ۷۹ سال داشت، بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داد. این نوازنده‌ی کارکشته که بیشتر شهرت خود را به واسطه‌ی ساختن قطعه‌ای برای فیلمی از وودی آلن به نام «نیمه شب در پاریس» به‌دست آورده و برای همان قطعه هم موفق به کسب جایزه گرمی شده بود، با همسرش روث میلر و دخترش زندگی می‌کرد.

۴. Wallace Roney - والاس رونی

والاس رونی موسیقیدان برنده جایزه گرمی و نوازنده ترومپت در ۳۱ مارس، یک هفته پس از بستری در بیمارستان ایالت نیوجرسی آمریکا، بر اثر عوارض ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در سن ۵۹ سالگی درگذشت.

این موزیسین که از ۱۲ سالگی شروع به نواختن کرده بود، سابقه همکاری با مایلز دیویس آهنگساز و نوازنده برجسته ساز ترومپت را در کارنامه دارد و در کنسرت‌های فراوانی در کنار او نوازندگی کرده بود.

والاس رونی در سال ۱۹۹۴ و برای آلبوم «بزرگداشت مایلس» موفق به کسب جایزه معتبر گَرمی شد.

۵. Joe Diffie - جو دیفی

جو دیفی، خواننده‌ی شناخته شده آمریکایی، در ۲۹ مارس بر اثر ابتلا به ویروس کرونا درگذشت. او که برنده‌ی دو جایزه‌ی گرمی بود، دو روز بعد از ابتلا به ویروس کرونا در ۶۱ سالگی دارفانی را وداع گفت.

جو دیفی جایزه‌ی گرمی را در ۱۹۸۸ برای ترانه «همان قطار قدیمی» به همراه مارتی استوارت دیگر خواننده سبک کانتری دریافت کرده بود. او به نژادپرستی و سیاست‌های دولت ترامپ همیشه معترض بوده و نسبت به آن‌ها واکنش نشان می‌داد. دیفی در دهه نود چندین رشته کار موفق مانند ترانه‌های «خانه» و «راک سوم از خورشید» را در کارنامه خود ثبت کرده بود.

۶. Alan Merrill - آلن مریل

آلن مریل، ترانه سرا و خواننده، که بیشتر به واسطه‌ی نوشتن آهنگ «من راک ان رول را دوست دارم» مشهور است، در ۲۹ مارس درحالی‌که ۶۹ سل داشت، بر اثر ابتلا به بیماری کرونا درگذشت.

لورا مریل دختر آلن مریل با اعلام این خبر خطاب به مردم آمریکا و ترامپ نوشت: مردم در حال مرگ هستند. شما فکر نمی‌کنید که برای شما یا خانواده قوی شما اتفاق بیفتد. باید در خانه بمانیم و ما احتمالاً نمی‌توانیم برای او یک مراسم عزاداری و تشییع جنازه برگزار کنیم.

آلن مریل همچنین با موزیسین‌های مشهوری از جمله میت لوف و ریک درینجر همکاری کرده بود.

۷. Manu Dibango - مانو دیبانگو

مانو دیبانگو، نوازنده معروف ساکسیفون،۲۴ مارس بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در بیمارستانی در پاریس درگذشت.

دیبانگو که هنگام مرگ ۸۶ سال داشت، در سال ۱۹۷۲ با آهنگ سول ماکوسا به شهرت رسید. ماکوسا یکی از سبک‌های موسیقی پاپ کامرونی با شعار «آنقدر برقص تا از پا دربیایی» است. مانو دیبانگو این سبک را با موسیقی جاز ترکیب کرد که به بخشی از موسیقی آفریقا درجهان در دهه ۷۰ تبدیل شد.

۸. DJ Black N Mild - دی‌جی بلک ان میلد

این دی‌جی اهل نیو اورلئانس آمریکا، ۲۹ مارس تسلیم ویروس کرونا شد و جان خود را از دست داد.

این دی‌جی که بیشتر به واسطه‌ی فعالیت‌های رادیویی خود و هم‌چنین اجرای برنامه در اطراف نیو اورلئانس شهرت داشت، در هنگام مرگ ۴۴ سال داشت.

لینک کوتاه: asriran.com/00328M

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: موزیسین کرونا ابتلا به ویروس کرونا بر اثر ابتلا خود را از دست آلن مریل ی موسیقی ۲۹ مارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۲۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • آثار شهید مطهری عقل را تسلیم و دل را راضی می‌کند
  • صهیونیست‌ها ناچارند تسلیم شوند
  • درباره یحیی سنوار رهبر حماس در غزه؛ مردی که تسلیم نمی‌شود
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • هشدار مهم: تسلیم شدن در DNA رئال نیست
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها